Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΛΗΞΗ ΤΗΣ Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου έλαβε χώρα η Εορτή Λήξης της Β΄ Κατασκηνωτικής Περιόδους, στην οποία φιλοξενήθηκαν 105 κορίτσια του Γυμνασίου, με Αρχηγό την καθηγήτρια θεολόγο κ. Μαγδαληνή Αργυράκη.
   Κατά τη διάρκεια της Εορτής τα κορίτσια, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Αρχηγού κ. Αργυράκη και των 45 καταρτισμένων στελεχών, που την συνέδραμαν, έψαλλαν Ύμνους και Τροπάρια, τραγούδησαν τραγούδια, παρουσίασαν διδακτικά και εύθυμα θεατρικά έργα και κατάφεραν να μεταδώσουν στους παρισταμένους μια γεύση της κατασκηνωτικής ζωής.
   Κλείνοντας την Εορτή ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος απηύθυνε προς όλους διδακτική ομιλία, κατά την οποία επαίνεσε το έργο των εθελοντών στη διακονία της νεότητας από την Εκκλησία, συνεχάρη τους γονείς που επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις και δεν παρέλειψε να επιστήσει την προσοχή στα παιδιά να πορεύονται στη ζωή με την αθάνατη αλήθεια της εν Χριστώ ζωής και να αποφεύγουν τη συμπόρευση με τις επίπλαστες και πάντα φθαρτές γοητείες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου