Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015, νωρίς το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς, Ταξιάρχου κ. Αλεξίου Οικονόμου.
   Μετά την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου από το Διοικητή της Σχολής και τους περί αυτόν επιτελείς, όλοι μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών. Εκεί, ο Σεβασμιώτατος, ανέπτυξε εποικοδομητική ομιλία προς τους Λοχαγούς, οι οποίοι φοιτούν στη σχολή Λοχαγών της Σχολής, κατά την οποία αναφέρθηκε στο θέμα της αξίας του ανθρωπίνου προσώπου κατά τη συμμετοχική του δράση στο Σώμα της Εκκλησίας και την ευρύτερη κοινωνία.
   Αμέσως μετά όλοι έλαβαν μια αναμνηστική ευλογία από το Σεβασμιώτατο και εξέφρασαν την τιμή και την χαρά τους, που είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου