Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανέλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Φαρμακεία της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας,Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Χρυσόστομου.Την συγκέντρωση φαρμάκων με σκοπό να διατεθούν στην ανακούφιση των προσφύγων, που διέρχονται καθημερινά από την Καλλονή Λέσβου.
   Μ' αυτόν τον τρόπο,τάσσεται εμπράκτως στο πλευρό της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ''Η ΑΓΚΑΛΙΑ'' και τους εύχεται καλό κουράγιο στο τεράστιο έργο ανθρωπιάς,που εχουν αναλάβει.
   Για την συλλογή των φαρμάκων,ο Φ.Σ.Ε ευχαριστεί τα μέλη του,που συμμετείχαν στην γέφυρα αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου