Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2015, ο Αγιασμός για την έναρξη της φετινής χρονιάς του «Α.Ο. Χαλκίς».
   Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές των «νερατζούρι» είπε μεταξύ άλλων: «Μαθαίνω και πληροφορούμαι για τις νίκες σας, συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο».
   Από πλευράς Α.Ο. Χαλκίς ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που είστε σήμερα εδώ, είναι τιμή μας, η Χαλκίδα με πίστη θα τα καταφέρει».
   Ο Σεβασμιώτατος απάντησε: «Είναι δική μου τιμή και χαρά…», ενώ μοίρασε στους παίκτες από μία εικόνα.
   Το μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Χαλκίς Βαγγέλης Μαδαρός έδωσε στον Σεβασμιώτατο ένα λάβαρο του Α.Ο.Χ. με το έμβλημα της Αρέθουσας.
   Το «παρών» έδωσε και η ακαδημία του Α.Ο. Χαλκίς με τον κόουτς Μιχάλη Μαύρο, ενώ τον Σ. Φ. Χαλκίδας «Τρελά Νερά» εκπροσώπησαν οι Σταύρος Μακαρίου και Άρης Γρύλος που δώρισαν στον Σεβασμιότατο ένα καπέλο των οργανωμένων οπαδών.
   Ο Σταύρος Μακαρίου είπε στον Σεβασμιότατο: «Είμαστε λίγο άτακτα παιδιά στην κερκίδα, αλλά δεν ξεφεύγουμε» με τον Σεβασμιώτατο να χαμογελάει, λέγοντάς του: «Το πάθος για την ομάδα είναι καλό, ο φανατισμός δεν είναι καλός».
   Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι ultras της ομάδας Κώστας Ιωάννου, Γιώργος Μύταλας και Πέτρος Αντωνίου που δεν χάνουν ούτε προπόνηση των «κυανόμαυρων».
   Φυσικά καταλυτική ήταν η παρουσία του Χρήστου Λινάρδου που βοήθησε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του αγιασμού.
   Μάλιστα ο Λινάρδος κρατώντας την εικόνα που πήρε από τον Σεβασμιότατο είπε«Μ’ αυτήν θα πάω στα Ψαχνά..!» επικαλούμενος και τη βοήθεια του Θεού στο ερχόμενο (1/11) ντέρμπι με τον Ηρακλή.
   Δεν έδωσε το «παρών» στον αγιασμό ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τόλιας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως ο ίδιος ανέφερε.

 Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου