Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Ανακοινώνεται δια του παρόντος ότι, συγκαλείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Κανήθου σε Σύναξη, άπας ο ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.
   Σκοπός της Συνάξεως αυτής είναι πρώτον η αμοιβαία επικοινωνία των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, και δεύτερον η ενημέρωση αυτών επί επικαίρων εκκλησιαστικών θεμάτων, ως τα θέματα της σύγχρονης ιατρικής βιοτεχνολογίας.
   Επίσημος προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως ομιλητής είναι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. ΜΑΚΑΡΙΟΣ (Βοηθός Επίσκοπος παρά τω Οικουμενικώ Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίω) διδάκτωρ ιατρικής και Καθηγητής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Κρήτης, Θεσσαλίας και Αθηνών, στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης και στο Θεολογικό Σεμινάριο, «Άγιος Πλάτων», της Αυτόνομης Εκκλησίας της Εσθονίας. 
   Η Ιερά αυτή Σύναξη θα δώσει την ευκαιρία να συζητηθούν και τα απασχολούντα τους ιερείς και τις Ενορίες διοικητικά θέματα και προβλήματα, ερχομένη όσο το δυνατόν αρωγός στην αντιμετώπιση και επίλυση αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου