Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΣΚΑΪ, στα πλαίσια του προγράμματος "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", πραγματοποιεί συλλογή φαρμάκων και τροφίμων το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στον πεζόδρομο της οδού Αβάντων, πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
Η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων θα γίνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της δράσης "Κοινωνικό πακέτο για την Στερεά". Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας συσκευασμένα (ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες) και φάρμακα συσκευασμένα.
Τα τρόφιμα και τα φάρμακα, που θα συλλεχθούν, θα διατεθούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω των δομών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου