Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, αντιπροσωπεία μικρών μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Χαλκίδα, στο οποίο διαμένουν και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την ζωή τους, 10 αγόρια εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας.
     Τους μικρούς μαθητές, τους οποίους συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ευαγγελία Παλιεράκη και δάσκαλοι του Σχολείου, υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου, Αρχιερατικός Επίτροπος Χαλκίδος, ο Διαχειριστής Αρχιμ. Ιερόθεος Παπαγρηγορίου και όσα παιδιά βρίσκονταν εκεί και δεν απουσίαζαν στα Σχολεία ή το ΤΕΙ Ψαχνών, όπου φοιτούν.
     Οι μικροί μαθητές προσέφεραν τρόφιμα για το Ίδρυμα και έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ ο Διευθυντής π. Νικηφόρος με θερμούς λόγους τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη, μαζί με την διευθύντρια και τους δασκάλους τους, για την πρωτοβουλία αυτής της προσφοράς και τους προσέφερε αναμνηστικές ευλογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου