Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, τους διδασκάλους και τους μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος. Κατά την επίσκεψη του επικοινώνησε με το Διευθυντή και τους Διδασκάλους, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, με τους οποίους συζήτησε για πνευματικά ζητήματα και θέματα καθημερινών αντιξοοτήτων εντός και εκτός σχολείου. Αργότερα συνάντησε τους μικρούς μαθητές οι οποίοι του επεφύλασσαν θερμότατη υποδοχή, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το  μεγάλο και σημαντικό γεγονός της γέννησης του Χριστού και τη σημασία του για μας τους ανθρώπους. Στο τέλος, οι μαθητές είπαν τα κάλαντα και άλλα επίκαιρα τραγούδια στο Σεβασμιώτατο και αυτός, ως αντιπροσφορά ευλογίας, διένειμε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.
     Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο 17ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδος, όπου ευχήθηκε εόρτια στα μικρά παιδιά και κατόπιν μετέβη στο 2ο Λύκειο Χαλκίδος, με σκοπό να επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και να ενισχύσει ηθικά και υλικά, την προσπάθεια των μαθητών του Σχολείου
      Οι επισκέψεις του στα Σχολεία, έκλεισαν με την παρουσία του στο 21ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδος, όπου είχε όμορφη επικοινωνία με το διδακτικό προσωπικό, όλους τους μαθητές, οι οποίοι του έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια και, αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος, τους μίλησε και συζήτησε μαζί τους. Πριν αναχωρήσει από το Σχολείο ο Σεβασμιώτατος, έκδηλα ενθουσιασμένος, προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου