Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και οι συνεργάτες του στην Ιερά Μητρόπολη, υποδέχθηκαν μαθητές Σχολείων, μαζί με τους δασκάλους τους, για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αλλά και την ανταλλαγή εορτίων ευχών.
     Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι έφθασαν στην Ιερά Μητρόπολη αντιπροσωπείες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού, του 1ου Παιδικού Σταθμού Χαλκίδος και του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Χαλκίδος.
     Όλους τους υποδέχθηκε με πολλή αγάπη ο Σεβασμιώτατος, τους ευχαρσίτησε για την τιμητική παρουσία τους και τους κέρασε τα καθιερωμένα γλυκά μελομακάρονα, ενώ τους διένειμε και χριστουγεννιάτικες αναμνηστικές ευλογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου