Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος μετέβη, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Σάββα Οβαδία,  στο Εσπερινό Λύκειο Χαλκίδος. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Εφημέριος την Ενορίας Αγ. Σπυρίδωνος, στα όρια της οποίας βρίσκεται το Σχολείο, Πρεσβ. Ιωάννης Γκρινιάρης, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατερίνα Καραμάνου, η σχολική Σύμβουλος κ. Ζαχαρούλα Κεχρή, ο Διευθυντής κ. Οβαδίας, οι Καθηγητές και οι Μαθητές του Λυκείου.
     Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές και απάντησε σε απορίες και ανησυχίες τους. Επίσης πολλοί μαθητές, που είχαν εκφράσει την επιθυμία, επικοινώνησαν κατ’ ιδίαν με το Σεβασμιώτατο και στη συνέχεια ο σύλλογος των Διδασκόντων παρέθεσε κερασμα στο Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του και είχαν την ευκαιρία να συνδιαλεχτούν για διάφορα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου