Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΔΙΡΦΥΩΝ

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη, Εφημέριο του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτακης, παρέστη, κατ’ αρχήν, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, σε Εκδήλωση και Φιλανθρωπικό Bazzar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ψαχνών «ΕΚΦΡΑΣΗ», όπου ευλόγησε τις δραστηριότητές του και μίλησε επίκαιρα για την Εορτή της Γεννήσεως του Χριστού, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, μεταξύ των οποίων ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεσσαπίων, Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Δανέλης, Κληρικοί της περιφερείας και ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων κ. Γεώργιος Ψαθάς, με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

     Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Πλατεία των Καθενών της Δημοτικής Ενότητος Διρφύων, όπου, και πάλι παρουσία του κ. Δημάρχου και των περισσοτέρων κατοίκων της Ενορίας, παρά το δριμύ ψύχος που επικράτησε, παρακολούθησε Χριστουγεννξιάτικη Εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μεσσαπίων-Διρφύων και ο δραστηριότατος Εκολιτιστικός Σύλλογος Καθενών. Στην Εκδήλωση συμμετείχε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και η Χορωδία «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου