Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το μεσημέρι, μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδος επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να παραδόσουν φαρμακευτικό υλικό, το οποίο με πρωτοβουλία των διδασκόντων και συμμετοχή των μαθητών και των γονέων τους, μαζεύτηκε στο Σχολείο.
Οι μαθητές έγιναν δεκτοί από τον υπεύθυνο Ιερέας της Ι. Μητροπόλεως, π. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Στράτο Καρλάτήρα και τους υπολοίπους εθελοντές, οι οποίοι εξήγησαν στους μαθητές το έργο που προσφέρεται στο Ίδρυμα αυτό της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ παράλληλα, τους διεβίβασαν τις θερμές πατρικές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου.
Ο Σεβασμιώτατος απέστειλε ήδη και σχετική ευχαριστήρια επιστολή, μαζί με τις αποδείξεις παραλαβής των προσφερθέντων ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου