Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος, όπου προσεκλήθη να παρακολουθήσει την εορτή λήξης του διδακτικού έτους 2015-2016.

Εκεί, ο Διευθυντής κ. Γρηγόριος Δάσκος και οι περί αυτόν διδάσκοντες, μαζί με του μαθητές παρουσίασαν με επιτυχία θεατρικό και στη συνέχεια πρόβαλαν φωτογραφικό υλικό από τη ζωή στο σχολείο κατά τη χρονιά που πέρασε και απέδωσαν με αρτιότητα τραγούδια με θέμα τη θάλασσα και την αποχώρηση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης από το Δημοτικό για το Γυμνάσιο, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους.

Ο Διευθυντής κ.Δάσκος , στο τέλος κάλεσε το Σεβασμιώτατο να κλείσει την εορτή δια των πατρικών του λόγων. Εκείνος, εμφανώς συγκινημένος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εορτής για το περιεχόμενο και την ποιότητα της και επεσήμανε πως τα δακρυσμένα μάτια των μαθητών που πρόκειται να αποφοιτήσουν και να μεταβούν στο Γυμνάσιο είναι ο αληθέστερος δείκτης της ποιότητας της ευσυνείδητης  και σοβαρής εργασίας των διδασκόντων. Στη συνέχεια κατευόδωσε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στο ξεκίνημα τους στο Γυμνάσιο και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου 2016 ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδος, όπου προσεκλήθη να παρακολουθήσει την εορτή λήξης του διδακτικού έτους 2015-2016, στην οποίαν προσεκλήθη από την Διευθύντρια κ. Παπά

Εκεί, η Διευθύντρια κ. Παπά και οι περί αυτήν διδάσκοντες, μαζί με του μαθητές παρουσίασαν τις δράσεις που ανέλαβαν οι μαθητές στα πλαίσια περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, επίσης την εορτή διάνθησαν με την μουσική τους παρουσία μαθητές-εκπρόσωποι του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδος.

Αμέσως μετά ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί όπου συμμετείχαν μαθητές και προσκεκλημένοι καθώς και δείπνο που είχε προετοιμάσει όλη η σχολική κοινότητα.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους τους συντελεστές διδάσκοντες, σύλλογο γονέων και μαθητές για τις πρωτότυπες δράσεις τους και την επίσης πρωτότυπη πρωτοβουλία διοργάνωσης της όμορφης εορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου