Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν . ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΕΛΛΑΣ

Χαλκίδα 16.03. 2016 Τηλ.: 22210 29139

Θέμα: Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Συμμετοχή αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο
άθλημα του Bocce

Tην Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας συμμετείχαν στο Φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου μικροί και μεγάλοι έμαθαν για τη φιλοσοφία και την αποστολή των Special Olympics, έπαιξαν με τους αθλητές και τους εθελοντές μας,  γνώρισαν το υπέροχο άθλημα του Bocce και δημιούργησαν ομάδες Unified (άτοµα µε διανοητική
αναπηρία και άτομα χωρίς διανοητική αναπηρία) αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο αθλητισμός μας
ενώνει .Θέμα: Tα Special Olympics Hellas και με συμμετοχή αθλητών από Εύβοια στις εκδηλώσεις
του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τα Special Olympics Hellas συμμετείχαν στις 4ήμερες εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με την ονομασία «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», οργανώθηκαν από Πέμπτη 23 μέχρι  και την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 20:55 , 200 αθλητές των Special Olympics Hellas μεταξύ αυτών και αθλητές S.O.από την Π.E. Εύβοιας συνοδευόμενοι από εθελοντές και προπονητές τους έτρεξαν  στον βραδινό αγώνα SNF RUN " Τρέχοντας προς το Μέλλον" σε διαδρομή 1χλμ. που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ειδικά αφιερωμένη στα Special Olympics Hellas . Η διαδρομή είχε  ως εκκίνηση την εκκλησία του Αγίου Σώστη [Νέα Σμύρνη] και τερματισμός το Πάρκο Σταύρος
Νιάρχος.
Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων του Stavros Niarchos Foundation Cultural Center : Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο.
Μοναδικοί στόχοι του αγώνα η επιβράβευση της προσπάθειας και της συμμετοχής, η ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας με τον τερματισμό όλων των δρομέων!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Stavros Niarchos Foundation για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε .

Συμμετείχαν :
οι αθλητές μας: Βασίλης Γραμματικός , Εύα Γούναρη, Γιώτα Κονοβέση
Κατερίνα Κόντου, Γιώργος Μιχαηλίδης , Αλέκος Τσιμπούνης
οι εθελοντές: Γιωργος Αρχανιώτης , Γιάννα Μαστρογιάννη, Μαρία Μοσχώνη ,
Παρασκευή-Χριστίνα Μπερμπάτη, Κωνσταντίνα Σκουμπρή
ο προπονητής : Στέλιος Τσάπατος
Για την τοπική Επιτροπή Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου