Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΝΙΩΝ

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό του, Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη και τον Πρωτοδιάκονό του Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στην Πόλη της Λίμνης, όπου, στον υπαίθριο χώρο του Κτιρίου Μελά, στην Παραλία της Λίμνης, παρέστη στην Εκδήλωση – Αφιέρωμα Μνήμης, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Λιμνίων, με θέμα: «ΛΙΜΝΗ - 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1944 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ».

Την Εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Χαρούλα Μπελλάρα-Βλαχάκη, ενώ ομίλησαν εξαιρετικά, παρουσιάζοντας πολλά στοιχεία από το «Ευβοϊκό Δίστομο», όπως χαρακτηρίστηκε, ο κ. Δημήτριος Αποστόλου-Ελύμνιος, η κ. Σοφία Μπελλάρα και η κ. Ευαγγελία Αποστόλου.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγάιων και Νηλέως Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνος Λιάσκος, οι Ιερείς Ιωάννης Σεφέρης της Δάφνης και Ναούμ Σταύρου της Στροφυλιάς και πολλοί Λιμνιώτες, αλλά και επισκέπτες.

Την Εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος κ. Καλυβιώτης, ενώ στην αποφώνησή του, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Κυρίας Προέδρου, ο Σεβασμιώτατος τόνισε την αξία της γνώσεως της ιστορίας για την ζωή ενός Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου