Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΜΕΛΑΝΤΕΣ ΝΗΛΕΩΣ

Το απόγευμα της 30ης Αυγούστου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοδιάκονό του π. Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό Αγίας Ζώνης, στο μικρό χωριό Αμέλαντες της Δημοτικής Ενότητος Αγίας Άννας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Εκεί, χοροστάτησε στον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευσεβείς κατοίκους του χωρίου, αλλά και προς τους πολυπληθείς προσκυνητές της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι προσήλθαν, μαζί και με αρκετούς Ιερείς της περιφερείας.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε και στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Ζώνης, ανά τις οδούς των Αμελάντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου