Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

''Φεγγαράκι μου λαμπρό''_Διαχρονικά ελληνικά μουσικά ακούσματα και χοροί

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος Ιστιαίας και Β. Σποράδων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) και ο Σύλλογός «τ΄ αλωνάκι» με τη ραδιοφωνική του ομάδαεν τυμπάνω και χορώ”, συνδιοργανώνουν εκδήλωση στην περιοχή Σουβάλα Χαλκίδας στις 19-08-2016 και ώρα 21.00 μ.μ., με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου.
«Εν τυμπάνω και χορώ» και σιγοτραγουδώντας «φεγγαράκι μου λαμπρό», θα απολαύσουμε δύο ώρες ελληνικής μουσικής και ελληνικού χορού, με εικόνες και διαχρονικά ακούσματα απ’ όλες τις περιοχές του Ελληνισμού.
Συμμετέχουν:
Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.Π.ΠΕ.Χ. Επιμέλεια, πιάνο: Πέτρος Ν. Πρόκος
Μουσικό σχήμα: Χοροσταλίτες που αποτελείται από τους:
 Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, στη φλογέρα, τρομπέτα,  στο μπουζούκι και στο τραγούδι ,
Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά, στην τσαμπούνα και στο τραγούδι,
 Δήμητρα Καχριμανίδη στο λαούτο και το τραγούδι,
 Μάνθο Μουστάκα στο τραγούδι, τον Τζουρά , την κιθάρα και το σαξόφωνο
Τάσο Γουσέτη στο βιολί και στο μαντολίνο.
Συμμετέχει στο μπουζούκι ο Νίκος Φρυγανιώτης.
Ομάδα Βυζαντινής Μουσικής, αποτελούμενη από μέλη του συλλόγου “τ΄ αλωνάκι”
Χορεύουν τα μέλη του συλλόγου «τ΄αλωνάκι»
Παρουσίαση: Ραδιοφωνική ομάδα της εκπομπής «εν τυμπάνω και χορώ» που φιλοξενείται στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας και εκπέμπει στους 97,7 fm
Ηχολήπτης: Βαγγέλης Κρητικός
Διεύθυνση ραδιοφωνικής εκπομπής- κείμενα παρουσίασης: Σπυρόπουλος Γιώργος
Επιμέλεια προγράμματος: Σπυρόπουλος Γιώργος, Λιανοστάθης Δημήτρης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λιανοστάθης Δημήτρης
Σας περιμένουμε για να χαρούμε, μαζί, υπό το σεληνόφως του Αυγούστου.
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου