Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΧΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ο πρωί της Κυριακής 14ης Αυγούστου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη – Εφημέριο του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας της Φανερωμένης και τον Διάκονο Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχριών, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία λειτουργία με συλλειτουργό και τον Εφημέριο της Ενορίας Πρεσβ. Αντώνιο Τσούπρο.

Στην Θεία Λειτουργία, η οποία τελέσθηκε μία μολις ημέρα πριν την πανήγυρη του Ι. Ναού συμμετείχαν και αρκετοί πιστοί Ενορίτες, και χριστιανοί από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι προσήλθαν με αφορμή και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου.

Λίγο πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας, αναφερθείς στο θαύμα του χορτασμού των πεντακισχιλίων από τον Χριστό, ενώ στη συνέχεια προσεφώνησε τον Σεβασμιώτατο ο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Κεχριών, τον οποίον ευχαρίστησε ο Δεσπότης μας, μαζί με τον εφημέριο π. Αντώνιο και όλους τους ενορίτες, για την αγάπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου