Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία-Αφιέρωμα στο ελαφρό τραγούδι του ΜεσοπολέμουΜε μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Συναυλία-Αφιέρωμα στο ελαφρό τραγούδι του Μεσοπολέμου, με τίτλο "Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά..." απο τις Χορωδίες Αδελφότητας Προκοπιέων Χαλκίδος και Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ευβοίας.
Η χορωδία απέδωσε τα τραγούδια ταξιδεύοντας το ακροατήριο σε αλλιώτικες εποχές. Ενώ θεατρικά δρώμενα από τη Ζωή Χαλιώτη στο ρόλο της "Μαρί" και χοροί τάνγκο και μάμπο από τη Λιλή και Γιώργο Δάβρη & από τον καθηγητή της σχολής χορού Claudia's Dance Project Παύλο Σαμαρά και τη ντάμα του Βίκυ Ρήγα, απογείωσαν την επιτύχια της όλης παράστασης.
Τα Κείμενα της Ρένας Ραψομανίκη απέδωσε με τρόπο γλαφυρό η Αλέκα Σίδερη, ενώ τη χορωδία συνόδευσε ορχήστρα εγχόρδων με τον Μανώλη Ζαραφωνίτη και Δημήτρη Καραγκιούλογλου στο βιολί, τη Σεμέλη Κωστούρου στο τσέλλο και τον Αλέξανδρο Φαρή στο πιάνο. Την Μουσική επεξεργασία και τη διεύθυνση την είχε ο Αναστάσιος Φριτζέλας.
Την όλη εκδήλωση στήριξε ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ_πολιτισμός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου