Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΟΣ – ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΝΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 11 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Πρεσβ. Αναστάσιο Χρήστου – Εφημέριο του Ι. Ναού Αγ. Ιωάννου Χαλκίδος και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λιχάδος στη Βόρειο Εύβοια, όπου χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντος και του Εφημερίου της Ενορίας Πρεσβ. Βασιλείου Σταθαρά.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πολλούς ευλαβείς ενορίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία, με αφορμή το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, ενώ χειροθέτησε σε Αναγνώστη της Ιεράς Μητροπόλεως τον 16χρονο μαθητή της Β΄ Λυκείου κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό, ο οποίος διακρίνεται για την σεμνότητα και την αγάπη τυο προς τα ιερά Γράμματα, ενώ είναι πνευματικό ανάστημα του Αρχιμ. Ιωάννου Βουτσιλάκου – Ιεροκήρυκος στην Βόρειο Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου