Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο σε δύο Ενορίες της Χαλκίδος, στον Άγιο Ιωάννη και τους Παμμέγιστους Ταξιάρχες αντιστοίχως.

Μετά την Θεία Λειτουργία του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και τον Αγιασμό των Κατηχητικών της Ενορίας του Αγίου Ιωάννου, στα οποία συμμετέχουν πολλά παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία προσήλθαν και χάρηκαν ιδιαιτέρως την παρουσία του ποιμενάρχου τους.


Μετά τον Αγιασμό, ο νέος Προϊστάμενος της Ενορίας π. Αναστάσιος Χρήστου είχε ετοιμάσει κέρασμα για όλους και τα παιδιά παρέμειναν πολλή ώρα μετά στο προαύλιο του Ι. Ναού και πασχολήθηκαν δημιουργικά από τις κατηχήτριες και τους κατηχητές με παιχνίδια και κατασκευές, μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου