Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων βυζαντινής μουσικής του παραρτήματος Ιστιαίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Θάνος, υπεύθυνος της σχολής και ο Πρεσβύτερος π. Ευστάθιος Αναγνώστου.

Παρευρέθησαν οι νέοι σπουδαστές της σχολής που θα πλαισιώσουν το πρώτο έτος αλλά και οι παλαιότεροι που συνεχίζουν στα επόμενα έτη φοίτησης.

Οι καθηγητές της σχολής θα είναι και γι΄αυτή τη χρονιά οι: κ, Δημήτριος Παπαβασιλείου, κ. Παναγιώτης Αναστασίου, Πρεσβύτερος Ευστάθιος Αναγνώστου και κ. Γαβριήλ Μαυρομάτης.

Ευχόμαστε καλή κι ευλογημένη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου