Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως (Κτίριο Οικογενείας Πνευματικού), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη των φετινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ευβοέων Φίλων του Αγίου Όρους «Παναγία η Πορταΐτισσα» και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη Ομιλία για φέτος, η οποία είχε ως θέμα της την Προσευχή.


Στον πρόλογο της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη χαρά του του για την καλλιέργεια φιλοαγιορειτικού πνεύματος στην Ιερά μας Μητρόπολη, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν αγαθή πρόθεση και, ως ενεργά μέλη της Εκκλησίας, θέτουν υπό την ευλογία του Επισκόπου τις δραστηριότητές του.


Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Μαυρομάττης για την εκ των ων ουκ άνευ ευλογία του προς τον Σύλλογο και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν στις Εσπερινές αυτές συνάξεις, που με την ευλογία του Μητροπολίτου μας πραγματοποιούνται.


Στο τέλος της Συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε το Πρόγραμμα των φετινών ομιλιών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα της οδού Μεσσαπίων 10, ιδιοκτησίας του Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως κ. Άγγελου Πνευματικού, ο οποίος παρευρέθηκε, ανταποκριθείς στην ευγενή πρόσκληση του κ. Προέδρου.

Σε συνημμένο στην παρούσα ανάρτηση αρχείο pdf, μπορείτε να δείτε όλο το Πρόγραμμα των φετινών Συνάξεων, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα της οδού Μεσσαπίων 10.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου