Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                                                                  

   ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ 
Α.με.Α    «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»


Χαλκίδα 03.10.2016  Χατζοπούλου39                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Αρ. Πρωτ . 1063   
 Τηλ. / Fax:22210 29139                                                                                                                                                                                                          
  Email : anelpo@otenet. gr  
 Site: www.anelpo.gr                                                                                                                                                         Ιστόχωρος : anelpo.blοgspot.gr.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ      «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός» Α.με.Α ευχαριστεί θερμά τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους που προσήλθαν στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο «Ορέστης Μακρής» για να απολαύσουν την Παιδική Θεατρική Παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης» , μια κωμωδία με υπέροχη μουσική και τραγούδια , της αξιαγάπητης και ασυναγώνιστης  Κάρμεν  Ρουγγέρη , η οποία ανέβηκε με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον οποίο ευχαριστεί  .                                                                                                                                                      
 Επίσης  ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Αυλίδας Δημήτρη Παπαποστόλου, για την άμεση   και ανιδιοτελή  ανταπόκρισή του να μας προσφέρει 300 καθίσματα για να ανταποκριθούμε στην αθρόα προσέλευση των θεατών, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπαρούτα  για την αφιλοκερδή  μεταφορά τους , την Ελένη Βαβουλιώτη για τη σημαντική χορηγία της, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για τον κοινωφελή σκοπό τους ευχαριστούμε θερμά .
     Επίσης ευχαριστούμε τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης .Τους  Χορηγούς  Επικοινωνίας  : 97,7 FM  Ραδιοφωνικός Σταθμός  Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος  , Αρμονία 96,9  FM ,   9,65 FM Σταθμός των Εργαζομένων  και το  Blogspot   Evia Top ,  αλλά και τα καταστήματα που συνέδραμαν με την προπώληση των εισιτηρίων  :                                                                                                                                                                                        
καταστήματα που συνέδραμαν με την προπώληση των εισιτηρίων  :      
ΑΜΠΆΡΙΖΑ – Παιδικά  Παιχνίδια, AISOPOS Ανδρική- Γυναικεία Ένδυση , Άρτος & Γεύση  - ΒΟΥΡΓΙΑΣ .    ΜΠΑΡΟΥΤΟ  ΞΥΛΟ,  GELATO TARTUFO και REX  Θερινό Κινηματογράφο - ΔΟΑΠΠΕΧ                                                                                                                                                   
Οι φωτογραφίες της παράσταση ήταν προσφορά της Βιβής  Σπυροπούλου
   
                     Η ανταπόκριση του κοινού,  παρά τους δύσκολους καιρούς  που διανύουμε, αποδεικνύει αφενός το πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς της τοπικής μας κοινωνίας και αφετέρου την ασίγαστη ανάγκη των συμπολιτών μας, για διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού πολιτιστικού επιπέδου.
                   Αυτή η ανάγκη, είναι για μας η δύναμη και η ώθηση για να συνεχίσουμε, με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής και της καθημερινότητάς των Ατόμων με Αναπηρία.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                          Η Πρόεδρος                    Η Γραμματέας                                                       
                                   Ειρήνη Μερτζιάνη         Μαρία Μπασούκου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου