Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, οπότε και η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του μεγάλου Αγίου του 20ου αιώνος, ο οποίος διηκόνησε και στην Ιερά μας Μητρόπολη, ως Ιεροκήρυξ, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ώρα 8:30 μ.μ.: Προεόρτιος Ιερά ΑΓΡΥΠΝΙΑ, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεσθεί η πρωτοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη – Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεώς μας.

ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ώρα 6:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.Χρυσοστόμου και εν συνεχεία λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.Χρυσοστόμου, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεσθεί και η εις Διάκονον χειροτονία του κ. Ιωάννου Κάββαλου.

Καλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν, να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου του Τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου