Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο 2o Λύκειο Χαλκίδος, με σκοπό να επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροτεχνίες, κατασκευές και γλυκίσματα φτιαγμένα από τους μαθητές και να ενισχύσει ηθικά και υλικά, την προσπάθεια αυτή των μαθητών του Σχολείου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε στο Σχολείο ο διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Γιακουμίδης, καθηγητές και μαθητές. Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία της επικοινωνίας με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς ενώ, πριν αναχωρήσει από το Σχολείο, έκδηλα ενθουσιασμένος, ευχήθηκε σε όλους να υποδεχθούν την μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων και να κάνουν την καρδιά τους “φάτνη” στην οποία θα γεννηθεί ο Χριστός.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου