Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ BAZZAR ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθυντής το προσωπικό και οι τρόφιμοι του  Εκκλησιαστικού Γηροκομείου – Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Ο Όσιος Ιωάννης Ο Ρώσσος» σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή & το Bazaar που διοργανώνουν

την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 & ώρα 7:00 μ.μ.

στο χώρο του Γηροκομείου (Τέρμα Βαλσαμά  -  Καμάρες  - Τηλ.: 2221075926).

  • Από τις 11:00 το πρωί θα λειτουργεί το Βαzaar όπου θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα να διαλέξετε όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα & στολίδια και πολλά τοπικά προϊόντα.  

  • Στις 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Συμμετέχουν:

Το Ωδείο ΜΑΡΣΥΑΣ.

 Η Μουσική Σχολή «ΓΕΦΥΡΕΣ» με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.

Την εορτή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.κ. Χρυσόστομος.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε, να ενημερωθείτε για το ίδρυμα και το έργο του. Να δώσουμε χαρά στους  ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος και να εισπράξουμε την αγάπη τους.

Στηρίξτε το έργο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. 

Θυμηθείτε αυτούς που μας έφεραν στη ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου