Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ, η κατηχητική συντροφιά της Ενορίας Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νέας Αρτάκης, με την ευχή του Αρχιμ. Στεφάνου Καραμούζη – Προϊσταμένου της Ενορίας και την στοργική καθοδήγηση των κατηχητριών, Ιουλίας Δροσινάκη και Αναστασίας Τρικοίλη, πραγματοποίησε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

Γονείς και παιδιά θαύμασαν τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που οι ίδιοι δημιούργησαν και έψαλαν όλοι μαζί κάλαντα από κάθε γωνιά της Πατρίδος μας, ενώ ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο τον καινούριο χρόνο, με την ευλογία του Κυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου