Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΨΑΧΝΩΝ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Τριάδος η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών μας συντροφιών.

Παιδιά και γονείς ταξίδεψαν νοερά στην Βηθλεέμ, έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και παρακολούθησαν οπτικοακουστικό υλικό για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, όπου τα παιδιά απαντώντας σε ερωτήσεις και εντοπίζοντας κρυμμένα κομμάτια πάζλ οδηγήθηκαν στο αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων: ότι  « Ο Θεός έγινε άνθρωπος για να μπορέσει ο άνθρωπος να γίνει Θεός».

Στο τέλος δόθηκαν  σε όλους  κεράσματα που είχαν προετοιμάσει κατηχητές και γονείς των παιδιών και ευχηθήκαμε όλοι μαζί καλά και αληθινά Χριστούγεννα μαζί με τον Χριστό στην εκκλησία Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου