Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Θεατρικά δρώμενα στην Παναγία Ελεούσα ΜαλακώνταΤην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο μικρός Ζαχαρίας ζώντας μέσα σε μια οικογένεια που έχει ξεχάσει τί σημαίνουν Χριστούγεννα θα δεί δυό όνειρα.
Το πρώτο θα τον μεταφέρει στο ζοφερό μέλλον της πατρίδας μας τέτοιες μέρες, αν συνεχίσει να πορεύεται στους δρόμους που βαδίζει τώρα, και το δεύτερο θα τον μεταφέρει στο παρελθόν μια παραμονή Χριστουγέννων στο χωριό στο σπίτι της γιαγιάς του.
Ξυπνώντας πείθει την οικογένειά του να ζήσουν πραγματικά Χριστούγεννα.

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας από την χορωδία παίδων και ενηλίκων της ενορίας μας υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας Γεωργίου Αντωνίου.

Να είστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου