Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Eνόψει των εορτών των Χριστουγέννων ο Iερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος διοργανώνει και σας προσκαλεί στην επίκαιρη Φιλανθρωπική Εκδήλωση με Εκκλησιαστικούς Ύμνους και Κάλαντα με τίτλο "Άστρον Ήδη Ανατέταλκεν".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Χαϊνά 93 - Χαλκίδα).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Η Ορχήστρα της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ », η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος “ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ” υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Στυλιανού Μπενή,  και η χορωδία «De Profundis».

Ο Δρ. Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνης Αντωνίου θα πραγματοποιήσει διάλεξη με τίτλο "Το πραγματικό Άστρο των Χριστουγέννων"

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν επίσης οι : Σωτήρης Παπαναστασίου, Δ. Τσοκάνης, B.Τσοκάνη, Λ. Μαστραγγελής, Δ.Νικολάου. 

Την εκδήλωση παρουσιάζουν οι Χ. Παύλου και ο Νεκτάριος Λαμπρόπουλος ενώ τη γενική επιμέλεια έχει ο Λευτέρης Πνευματικός.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσφορά τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος και φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο –Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου