Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ-ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι, μετά την Θεία Λειτουργία στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούρτζι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μαζί με τόν Πρωτοσύγκελλό του π. Νικόδημο επέστρεψε στη Χαλκίδα και μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (κτίριο Οικογενείας Πνευματικού), όπου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Χορωδίας Ορχήστρας των Νέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, η οποία «αγκαλιάζει» 200 παιδιά και ευχήθηκε αναλόγως προς τους μουσικούς, τους γονείς και όλα τα παιδιά.


Ακόμη, κατά την ημέρα αυτή της Κυριακής ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Χαλκίδος το πρωί και το απόγευμα του Συλλόγου Κρητών Ευβοίας, ενώ παρακολούθησε και την θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου, στο Δημοτικό Θέατρο Χαλκίδος, κατά την διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου