Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΜΗΝΙΟΥ

Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Ασμηνιου με πολλή χαρά υποδέχτηκαν το νέο έτος κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα τους στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου .

Οι κατηχήτριες και ο εκλεκτός εφημέριος του Ιερού Ναού π. Αθανάσιος Καραβάς προετοίμασαν μια μικρή αλλά τόσο χαρούμενη γιορτή προς τιμή των μικρών ενοριτών τους αναλύοντας παράλληλα με απλά λόγια το κατηχητικό μάθημα που αφορούσε την σωστή διαχείριση του ελευθέρου χρόνου και την προσωπικότητα του Μεγάλου Βασιλείου στη ζωή της Εκκλησίας ενώ στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικές ευλογίες.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, κατ' ευγενική παραχώρηση του π. Αθανασίου, ο υπεύθυνος του τομέα Νεότητας Αρχιερατικής Περιφέρειας Ιστιαίας π. Ιωάννης Σούρας .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου