Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Γέμισε ο Άγιος Αθανάσιος, Μητροπολιτικός Ι. Ναός της Κύμης, από κόσμο,  παρά τον κάκο καιρό (χιονιάς), στην ωραία Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Καρυστίας και Σκύρου, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα.

Ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου απέδωσε η Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ευβοίας «Ο παπαΓιώργης Ρήγας», που ηταν προσκεκλημένη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, με χοράρχη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Γερογιάννη.

Επίκαιρη Ομιλία πραγματοποίησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π.Νικόδημος Πόγκας, μεστή νοημάτων, η οποία εντυπωσίασε το ακροατήριο.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Πρωτοψάλτης του Ι. Ναού κ. Ευάγγελος Στάμου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, για την ζεστή φιλοξενία της Χορωδίας και τον κοσμο της Κύμης για την παρουσία του, παρά τον άσχημο καιρό.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Αλεξ. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Κύμης κ. Δημ. Πόγκας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου