Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα    12.02.2017                                                                             
                                                                                                                 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" ευχαριστεί θερμά τα μέλη,τα παιδιά ,τους γονείς , τους εθελοντές και τους πολυάριθμους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του πλαισιώνοντας  με την ευγενική  παρουσία τους ,στα γραφεία του, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Ευάγγελος Μαχαίρας. 
Από την πρόεδρο του Συλλόγου έγινε σύντομη ενημέρωση των πεπραγμένων καθώς και για τις προετοιμαζόμενες δραστηριότητες εντός του 2017, αλλά και για άλλες επιμορφωτικές ασχολίες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω κοινωνικοποίηση των ΑμεΑ.                                      

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο κ. Σταύρος Μακαρίου , μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας και στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου , ο οποίος  προσέφερε στην πρόεδρο ένα βιβλίο του για τον σύλλογο με τίτλο: Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος                    "Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ"  και  ευχήθηκε " Καλή συνέχεια σε όλες και όλους , παιδιά, γονείς,  μέλη, εθελοντές και φίλους του Συλλόγου και των Special Olympics ".

Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν: από τα παιδιά του Συλλόγου  ο Βασίλης  Γραμματικός  και από τα μέλη η κ. Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη, παρέλαβαν από ένα χειροποίητο γούρι προσφορά της κ. Κατερίνας Μανάρα την οποία και ευχαριστούμε.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος            Η Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη      Μαρία Μπασούκου
                                                                                                                                                                                                                        

Φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας ΦΕΚ 1349/1.8.07  Υπουργείο  Υγείας & Κοιν/κής Αλληλεγγύης Εθελοντική Υπηρεσία «Συνήγορος κατά των Διακρίσεων» με σύμπραξη Δ.Σ.Χ. [ απόφαση 8.8.07] Μέλος   ΠΟΣΓΚΑμεΑ , ΕΣΑμεΑ ,   Μέλος   Οργανισμού  Special    Olympics  Ελλάς  , Εθελοντών ΚοινωνίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου