Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Η ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, θα γίνει η υποδοχή του ιερού Εικονίσματος του Αγίου ΙΩΑΝΝΟΥ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ από τα Κατούνια.

Θα τελεσθεί το Μέγα Απόδειπνο, κατά την διάρκεια του οποίου θα ψαλεί ο Μέγας Κανόνας και στη συνέχεια θα τελεσθεί η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.


ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ (Όρθρος και Θεία Λειτουργία).

Η Αγρυπνία θα τελεσθεί με αφορμή την Εορτή του Ακαθίστου Ύμνου της Υπεραγίας Θεοτόκου, οι ΚΔ΄ Οίκοι του οποίου, θα ψαλούν κατά την διάρκεια του Όρθρου.

Καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί να προσέλθουν στην παραπάνω Σύναξη προς τιμήν της Παναγίας Θεομήτορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου