Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! - ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, εύχεται σ’ όσους αποτελούν το πλήρωμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, να ζουν διαρκώς στο φως και τη χαρά της Αναστάσεως.
Όλοι μας, να κρατήσουμε αναμμένες και καθαρές τις λαμπάδες της ορθοδόξου πίστεώς μας. Να εμπιστευόμαστε το Χριστό, γιατί είναι ο αληθινός ήλιος της δικαιοσύνης! Αλλά να είμαστε κι εμείς, με την αγάπη μας και την υπακοή μας στις εντολές Του, έμπιστοί Του, για να ζήσουμε μαζί Του αιώνια στην μακαρία ζωή!
 Αναστάσιμη Εγκύκλιος Μητροπολίτου Χαλκίδος 2017Η συνέντευξη του Μητροπολίτη Χαλκίδας για την Ανάσταση του Κυρίου στο star Κεντρικής Ελλάδας.

 Γράφτηκε από την Ιωάννα Καραγιάννη

 Η αποστολή του Χριστού στη γη ήταν μέσα από τη σταυρική Του θυσία και την Ανάστασή Του να ξαναφέρει σε κοινωνία τον άνθρωπο με τη θεότητα και να τον κάνει αθάνατο.
Αυτό είναι το δυνατό μήνυμα της Αναστάσεως, επισημαίνει σε συνέντευξή του ο Μητροπολιτης Χαλκίδας, κος Χρυσόστομος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Θεός δεν έπλασε τον άνθρωπο για να πεθαίνει, αλλά για να ζει αιωνίως.
 ΠΗΓΗ:https://tvstar.gr/eyvoia-articles/86565-i-synentefksi-tou-mitropoliti-xalkidas-gia-tin-anastasi-tou-kyriou-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου