Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσέφερε στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα για τους άπορους και άστεγους ωφελούμενους της δομής.

Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων ευχαριστεί δημοσίως, ως εξής:

«Το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιερά Μητρόπολης Χαλκίδας για την συνεισφορά του σε διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα για τους άπορους και άστεγους ωφελούμενους της δομής μας.

Είναι τιμή μας που έχουμε δίπλα μας, τα τελευταία τριάμισι χρόνια που λειτουργούμε ως δομή, το Κοινωνικό Φαρμακείο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα το έργο μας να γίνεται καλύτερο.

Μια απόδειξη πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας ώστε να έχουμε μια αλληλέγγυα κοινωνία.

Από το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου