Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

"Σκοποί στο Γριπονήσι" από το χτες ... στο σήμερα. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ' Αλωνάκι» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, παρουσιάζει το έργο του "Σκοποί στο Γριπονήσι ... από το χθες στο σήμερα".
Ένα βιβλίο, ξυπνά θύμισες, αφηγείται την καθημερινότητα, γεννά όνειρα… και ζωντανεύει στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 9 μ.μ.- Αίθουσα Μητρόπουλου.

Παίζουν τα τραγούδια τους, χορεύουν, θυμούνται, αφηγούνται, ονειρεύονται, ζωντανά στη σκηνή του Μεγάρου και σε βίντεο, οι «κρίκοι του χτες και του σήμερα» οι: Γιάννης Θωμάς, Γιάννης Κρίσιλιας, Γιώργος Σφυρίδης, Βαγγέλης Στέφωσης, Αντωνίου Ηλίας, Κώστας και Τριανταφυλλιά Αγιασοφίτη, Γερογιάννης Θανάσης και Ελένη, Λιανοστάθης Γιάννης και Μαρία.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Παπαναστασίου Βαγγέλης- κλαρίνο, τσαμπούνα, φλογέρα
Σαραντίδης Βαγγέλης –βιολί
Ηλιάδης Ιάκωβος- Λαούτο
Παπάς Αντρέας –κρουστά
Λεμονής Κώστας -κρουστά
Σπανού Σταυρούλα –Σαντούρι
Τραγουδούν:
Λάλεζας Παναγιώτης
Γάκος Ηλίας
Μπρέμπος Σπύρος
Τσαμπάς Λάζαρος
Τραγουδά και χορεύει η Ομάδα Δημοτικού Τραγουδιού του Συλλόγου.
Υπεύθυνος ομάδας Δημοτικού τραγουδιού: Λάλεζας Παναγιώτης
Χορεύουν μέλη του Συλλόγου «τ΄ αλωνάκι»
Έρευνα- κείμενα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Λιανοστάθης
Παραγωγή: Σύλλογος «Τ΄ αλωνάκι»
Είσοδος με προσκλήσεις
Προμήθεια προσκλήσεων μόνο από τα γραφεία του Συλλόγου «τ΄ αλωνάκι» Βορείου Ηπείρου 55β
Πληροφορίες: τηλέφωνα 2221073668, 6945553820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου