Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η Λήξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων και της Νεανικής Σύναξης της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, με προσκυνηματική εκδρομή, η οποία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017 στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας.

Της εκδρομής ηγήθηκε ο Προϊστάμενος της Ενορίας, Οικον. Αναστάσιος Χρήστου, ενώ συμμετείχε και ο υπεύθυνος Ιεροκήρυξ των συνάξεων Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.  

Οι προσκυνητές έψαλαν τον Εσπερινό και την Μικρά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ ο π. Φιλόθεος διεβίβασε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε την Ηγουμένη της Ι. Μονής Γερόντισσα Μακαρία και την υπ’ αυτή Αδελφότητα για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στην ιστορία της Ιεράς Μονής, η οποία φθάνει στα 500 και πλέον χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου