Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χαλκίδα    04.05. 2017                                                                         
 Χατζοπούλου  39                                                                                                    
Αρ. Πρωτ. 1100                                                                                    
 Email : anelpo@otenet.gr                                                                                                             .                                                                                                                                                      
  Ιστοσελίδα: www.anelpo.gr                                                                                                           .                                                                                                                                                       
  Ιστοχωρος:anelpo.blog .gr                                                               .                                                                                                           

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός"  ευχαριστεί  θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  για τη πρωτοβουλία της  να διοργανώσει την Πέμπτη 20 Απριλίου στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης  φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .                                                                                    
Ευχαριστούμε την Ομάδα της Βουλής των Ελλήνων που στελεχώνουν Βουλευτές, στελέχη κομμάτων καθώς και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αγωνίστηκαν με πάθος και ευχάριστη διάθεση με την ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ,στην οποία συμμετείχαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη της Περιφέρειας  καθώς και παλαίμαχοι αθλητές ,τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.

Τα έσοδα  από τον αγώνα καθώς και χορηγίες διετέθησαν στο Σύλλογό μας για την ενίσχυση του σκοπού του, μέριμνα και φροντίδα ατόμων με οποιαδήποτε μορφής αναπηρία.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην καλή διοργάνωση της εκδήλωσηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου