Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ''

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ
ΜΑΛΑΚΩΝΤΑ


ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ''

Την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Κέντρο ΓΑΛΑΖΙΟ στην παραλία του Αγίου Ανδρέα Μαλακώντα θα γίνει η εορτή λήξης των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ''  της ενορίας μας. 
Οι χορωδίες παίδων και ενηλίκων καθώς  και τα αντίστοιχα χορευτικά τμήματα θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδος μας, μετά το πέρας των οποίων θα ακολουθήσει γλέντι και χορός για όλους.  

Τιμή και χαρά για την ενορία μας η παρουσία των χορευτικών τμημάτων του Αγίου Ιωάννου της Αμαρύνθου που θα χορέψουν μαζί μας!!!


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Σας περιμένουμε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου