Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Εορτάστηκε με καταρρακτώδη βροχή η μνήμη του Αγίου Αιμιλιανού, στο πανέμορφο ναΐδριο στην Ερέτρια, ιδιοκτησίας του Αιμιλιανού και Ρεβέκας Μπόρου.


Το πρωί 18ης Ιουλίου τελέσθηκε ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία με την Αρτοκλασία, ιερουργούντος του πατρός Κυριακού Δημητρίου, εκλεκτού φίλο του κτήτορα του ναΐδριου, με την παρουσία των πιστών, παρά την βροχή, οι οποίοι ήλθαν να λάβουν την χάρη του Αγίου και να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.


Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, μοιραστήκε ο ευλογημένος Άρτος και κεράσματα προς όλους.


Στο αναλόγιο έψαλε ο ιεροψάλτης Δημήτριος Πετρογιάννης με τον κύριο Νικόλαο Καρλή.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου