Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                                         
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Χαλκίδα, 3 Ιουλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Ρουμανίας και της Αυστρίας στην Ελλάδα και την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρουμανίας, πραγματοποιούν μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστικές Συναντήσεις στην Καρδιά της Ελλάδας».
Το Σάββατο 8 Ιουλίου στο «Φρούριο Καράμπαμπα», στη Χαλκίδα, και ώρα 21:30 (είσοδος ελεύθερη) και την Κυριακή 9 Ιουλίου στον «Βράχο Λουτρών Αιδηψού», στην Αιδηψό, και ώρα 21:30 (είσοδος ελεύθερη), δυο βραδιές υπό τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας «Paul Constantinescu» και των σολίστ Marie Isabel Kropfitsch  και Valentin Macoviciuc θα μας ταξιδέψουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από συνέργειες ενισχύει την πολιτιστική της διαδρομή αναδεικνύοντας σημεία και θέσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Σκοπός είναι η ενίσχυση και η προβολή του «πολιτιστικού τουρισμού» προσφέροντας οργανωμένη πρόσβαση στους πολιτιστικούς της πόρους αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα τον σεβασμό που απαιτεί η αρχαιολογική και περιβαλλοντική τους αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου