Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

Με την δέουσα Λαμπρότητα εορταστήκε η  Κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης στο πανέμορφο πανηγυρίζον Ενοριακό Εξωκκλήσι της Αγιας Άννης της Ενορίας Πούρνου στον Γέροντα Ερέτριας, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 το απόγευμα, με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, ο οποίος κήρυξε και τον θείο Λόγο.

Στην πανήγυρη συμμετείχαν και Ιερείς από την ευρύτερη περιοχή και πλήθος πιστών που προσήλθαν να λάβουν την Χάρη της Αγίας Άννας.

Μετά τον Εσπερινό, έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδιά του Χορευτικού του Συλλόγου Πούρνου, ενώ την κυριώνυμη ημέρα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 ετελέσθη ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτοπρεσβ. Θεοφάνους Παπαγεωργίου, με την συμμετοχή και του εφημερίου της Ενορίας Πρεσβ. Βασιλείου Μπισμπιρούλα, μετά το πέρας της οποίας, έγινε και η διανομή ευλογημένου φαγητού.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου