Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας

Θέμα: Συμμετοχή αθλητών , προπονητών και εθελοντών  Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας σε αγώνα δρόμου στην Αθήνα.
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 αθλητές , προπονητές και εθελοντές    Special Olympics  Π.Ε. Εύβοιας συμμετείχαν στο βραδινό αγώνα δρόμου που διοργάνωσε το Stavros Niarchos Foundation Cultural Center με την ονομασία SNF RUN: «Τρέχοντας προς το μέλλον» σε διαδρομή 1 χλμ. και η οποία δημιουργήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά ειδικά αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas                                                                                        
   
Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, Nostos Summer Festival.                                                                                                                                        
Μοναδικοί στόχοι του αγώνα η επιβράβευση της προσπάθειας και της συμμετοχής, η ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας με τον τερματισμό όλων των δρομέων! 
Τα
Special Olympicws Π.Ε. Εύβοιας  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ τον Μέγα Δωρητή των Special Olympics Hellas  , Stavros Niarchos Foundation , για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε.

Για την Επιτροπή                                                                                          
 Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας                                                                      
 Ειρήνη Μερτζιάνη
Συν.: Φωτό με αθλητές , προπονητές και Εθελοντές  μαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου