Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΜΑΜΟΥΛΑ ΓΥΜΝΟΥ

Με πανηγυρική λαμπρότητα εορτάστηκε η Μεγάλη Δεσποτική Εορτη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Άνω Μάμουλα της Ενορίας Γυμνού Αμαρυνθίων, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017.

Κατά τον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό, ιερούργησαν ο  Εφημέριος της Ενορίας Γυμνού Ιερομόν. Ρωμανός Μπασινάς και ο Σακελλ. Κωνσταντίνος Κιούσης, Εφημέριος Καλλιθέας, με την παρουσία της Δημάρχου Ερετρίας κ. Αμφιτρίτης Αλημπατέ, του Αντιδήμαρχου Γεωργίου Παρασκευά και πλήθους πιστών.  

Την Κυριακή 6 Αυγούστου ετελέσθη ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία και η διανομή του παραδοσιακού ευλογημένου φαγητού (κεσκέσι).

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου