Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΕΤΕΛΕΣΘΗ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Με την δέουσα τάξη τελέσθηκε η Προεόρτιος Αγρυπνία στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πολιούχου Ερέτριας, την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 το βράδυ, με τον Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας, την Ιερά Παράκληση, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο αναφερθείς στην Θεία Μεταμόρφωση και στο Πρόσωπο της Παναγίας.

Συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβ. Θεοφάνης Παπαγεώργιου, ενώ πληθωρική ήταν και η παρουσία των πιστών που προσήλθαν να λάβουν την Χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των κυριών οι οποίες έψαλλαν και ύμνησαν κατά την Ιερά Παράκληση κατανυκτικώς, ενώ και στο Αναλόγιο απέδωσαν τους ύμνους οι Ιεροψάλτες του Ιερού Ναού κ. Σπύρος Βάλβης, Γιώργος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Πετρογιάννης.

Ανταπόκριση – Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου