Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΓΥΜΝΟΥ

Λαμπρή υποδοχή επεφύλαξε η Ενοριακή Κοινότητα στο Γυμνό Αμαρυνθίων την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 το εσπέρας, στην Ιερά Εικόνα του Τιμίου Προδρόμου, η οποία εκομίσθη από την Ενορίας των Μύλων Μεσσαπίων, προς ευλογία και στήριξη των πιστών.

Στην Κεντρική Πλατεία έγινε η υποδοχή της σεπτής Εικόνας από τον Ι. Κλήρο και τον Λαό της Ενορίας και παρουσία της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ και εν συνεχεία με ιερά πομπή κατευθύνθηκαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οπού ετελέσθη Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ιερουργούντων του Εφημέριου της Γειτονικής Ενορίας Καλλιθέας, π. Κωνσταντίνου Κιούση και του Εφημερίου της Ενορίας Ιερομ. Ρωμανού Μπασινά.

Έψαλαν μελωδικά οι Ιεροψάλτες της Ενορίας, με την συμμετοχή και των πιστών, τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει έως τις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου