Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητές , προπονητές και συνοδοί από τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της 6ης AFWκαι το Διεθνές Air Show 2017 στη Τανάγρα.

Την Παρασκευή 15/9, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics αλλά και στους συνοδούς τους να παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της AFW, να περιηγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό, διεθνές, Αir Show της Athens Flying Week (AFW), να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στους αθλητές θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα.                                                                                                                                                                                 
Κατά τη διάρκεια της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 (15-17/9/2017), στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και συγκεκριμένα στην περιοχή που θα διεξάγεται το Air Show, θα διατεθεί στα Special Olympics Hellas αποκλειστικός χώρος με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού με την υποστήριξη εθελοντών Special Olympics Hellas. Εκεί οι θεατές της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το κοινωφελές έργο των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν με τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους εθελοντές.

Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στέκεται αρωγός στο Σωματείο μας και με υπερηφάνεια, καλωσορίζει τους αθλητές μας στην ιπτάμενη οικογένεία της. Η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas, θα προσφέρει μέρος των κερδών του για τους σκοπούς του Σωματείου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε, ακόμη μια χρονιά, με την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Πάνο Ποδηματά και την ομάδα του για την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια των αθλητών μας.                       
Special Olympics                                                                                                                                                     Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου